Woesj!

Na een succesvolle jubileumvoorstelling is een deel van de spelersgroep meteen doorgegaan met het maken van een nieuwe productie. Vrijdag 13, zondag 15 en donderdag 19 april stonden zij op de planken met Woesj! Een hilarische komedie gebaseerd op het verhaal van Claude Magnier.

 

Reacties van ons publiek:

"Hilarisch!"

"Ik heb de hele avond dubbel gelegen van het lachten"

"Goed gespeeld"

"Wat een talent"

"Het leukste stuk ever!"

 

Boudewijn is een schilder met weinig talent. Hij is van adellijke afkomst maar bijna blut.

Daarom verzint zijn vriendin Mathilde een plan: Boudewijn trouwt met Lucienne Kwakman en dan is het stel uit de financiële zorgen.

Lucienne is namelijk de dochter van de rijke zakenman Karel en zijn vrouw Stine.  En zij vinden een titel voor hun dochter van essentieel belang.  Na een jaartje huwelijk hebben Boudewijn en Mathilde waarschijnlijk voldoende geld verzameld en is het financiële probleem opgelost.

Om een goede indruk te maken op de familie Kwakman, heeft Boudewijn het appartement gehuurd van Suze Bollemans. Zij is een welgestelde dame die twee weken op wintersport gaat.

En om nog meer indruk te maken op de rijke familie, wordt er een sjieke butler ingehuurd,  via het uitzendbureau. Echter heeft dit bureau een simpel dorpsmeiske gestuurd.  Omdat de tijd dringt en er niemand anders voorhanden is, blijft zij in dienst. 

Dat is het begin van een aantal verwikkelingen die leiden tot ……….. een heleboel ellende of  het ultieme geluk?

 


Kennismaken met: Conchita

 

Vandaag duiken we in het leven van Conchita. 

Kennismaken met: de familie Kwakman

Kennismaken met: Mathilde

Kennismaken met: Marie

Kennismaken met: Boudewijn

Kennismaken met: Suze